Модифікація процесу дефростації заморожених дріжджових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарства
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У сучасних умовах ресторанного господарства проблема виробництва тістових напівфабрикатів з подовженим терміном придатності набуває все більшого значення. Одним із способів вирішення цього завдання є заморожування тістових напівфабрикатів.
In modern conditions of production problem restaurants dough semis with extended shelf life is becoming increasingly important. One way of solving this problem is freezing dough semis.
Опис
Ключові слова
кафедра готельно-ресторанної справи, заморожені напівфабрикати, ресторанне господарство, дефростація, frozen ready meal, restaurant management, defrosted
Бібліографічний опис
Роглєв, Й. Й. Модифікація процесу дефростації заморожених дріжджових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарства / Й. Й. Роглєв, О. О. Івахно, В. Ф. Доценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 100-102.