Соняшникове насіння як сировина для збагачення харчових продуктів

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Перспективною сировиною для збагачення харчових продуктів важливими харчовими нутрієнтами є ядро соняшникового насіння, багате на поліненасичені жирні кислоти, вітамін Е, мінеральні речовини, вітаміни, мінерали, а також містить значну кількість білка, частина якого складає незамінні амінокислоти. Promising feedstock for enriching foods are important food nutrients kernel of sunflower seeds, rich in polyunsaturated fatty acids, vitamin E, minerals, vitamins, minerals, and contains a significant amount of protein, which is part of the essential amino acids.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, збагачення, харчові продукти, соняшникове насіння, enrichment, food, sunflower seeds, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Ковтун, А. В. Соняшникове насіння як сировина для збагачення харчових продуктів / А. В. Ковтун, О. А. Коваль // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 149-151.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced