Продукти на зерновій основі, збагачені мінеральними речовинами, для профілактики мікроелементозів

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Збагачення продуктів хлібопекарської, круп’яної, молочної промисловостей мікроелементами з використанням їх нових джерел - в органічно зв’язаній формі, є оптимальним шляхом подолання мікроелементозів. Enrichment of bakery products, cereals, dairy trace elements using their new sources - in organically bound form is the best way to overcome microelementosis.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, мінеральні речовини, мікроелементози, зернові продукти, cereals, microelementosis, minerals

Бібліографічний опис

Миколів, Т. І. Продукти на зерновій основі, збагачені мінеральними речовинами, для профілактики мікроелементозів / Т. І. Миколів, Г. О. Сімахіна // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 278-280.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced