Склад комплексного підкислювача «Оптимальний-2» (Патент на корисну модель №100478)
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Патент 100478 UA, МПК A21D 8/02 (2006.01) Склад комплексного підкислювача "Оптимальний-2 / Сильчук Т. А., Кулініч В. І., Дробот В. І, Цирульнікова В. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u201501346; заявл. 18.02.2015; опубл. 27.07.2015, Бюл. № 14, 2015.
Анотація
Отримано склад комплексного порошкоподібного підкислювача «Оптимальний-2», який містить лимонну і аскорбінову кислоту, суху молочну сироватку, камедь гуару, грибкову α-амілазу та солод житній ферментований. Підкислювач дає можливість виробляти хлібні вироби з поліпшеними структурно-механічними властивостями напівфабрикатів та готових виробів зі зменшенням тривалості виробничого процесу.
There was received the complex powder Acidifiers "Optimal-2", which contains citric and ascorbic acid, whey, acacia gum, fungal α-amylase and malt fermented rye. Acidifiers makes it possible to produce bakery products with improved structural and mechanical properties of semi-finished and finished products with a decrease in the length of the production process.