Коричневий цукор − різновиди і способи застосування

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто асортимент та практичний світовий досвід використання коричневого цукру в технології. Reviewed the range and world experience of practical use of brown sugar in technology.

Опис

Ключові слова

коричневий цукор, brown Sugar, демерарра, demerara, мусковадо, muskovado, кассонад, kassonad, турбінадо, turbinado, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дудкіна, О. О. Коричневий цукор − різновиди і способи застосування / О. О. Дудкіна // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015.– С. 143-145.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced