Забезпечення зменшення втрат маси при зберіганні вторинної білковмісної сировини
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Основною метою даної роботи є розробка оптимальних режимів
зберігання вторинної білковмісної сировини, а саме субпродуктів II категорії, для зменшення їх втрат при охолодженні і заморожуванні. А також забезпечення збереження їх свіжості у відповідності з органолептичними, хімічними, мікробіологічними і гістологічними вимогами свіжості м’яса.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, субпродукти, білковмісна сировина, вторинна сировина, вторичное сырье, субпродукты, белоксодержащее сырье, recycled, bilkovmisna materials, offal
Бібліографічний опис
Галенко, О. О. Забезпечення зменшення втрат маси при зберіганні вторинної білковмісної сировини / О. О. Галенко, Т. П. Шевченко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 48-49.