Показники якості кексів антианемічного спрямування

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою роботи було дослідження органолептичних і фізико- хімічних показників якості кексів антианемічного спрямування з використанням дієтичної добавки «Редгем». The aim was to study the organoleptic and physico-chemical parameters of quality cakes antianemicheskogo direction using dietary supplements "Redhem."

Опис

Ключові слова

кекси, продукти харчування, якість, cupcakes, food, quality, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Показники якості кексів антианемічного спрямування / О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, О. В. Кравченко // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 194-195.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced