Розрахунок реологічних коефіцієнтів харчових дисперсних систем
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Запропонований метод побудови і аналізу реологічної моделі харчових дисперсних систем є складовою теорії моделювання структурно-механічних властивостей в’язко-пружно-пластичних продуктів.
The method of analysis and rheological model of food disperse systems is part of the theory of modeling the structural and mechanical properties of visco-elastic-plastic products.
Description
Citation
Гуць, В. С. Розрахунок реологічних коефіцієнтів харчових дисперсних систем / В. С. Гуць, О. А. Коваль // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 243–245.