Розроблення системи НАССР для виробництва хліба пшеничного
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, хліб пшеничний, контроль, виробництва хліба, bread production, Bread wheat, control
Бібліографічний опис
Бончак, І. В. Розроблення системи НАССР для виробництва хліба пшеничного / І. В. Бончак, С. І. Усатюк, О. В. Адаменко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 листопада 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 38–40.