Оцінка ефективності технологій пряників з використанням пектиновмісних овочевих пюре

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

пряники, овочеві пюре, пектин, gingerbread, vegetable puree, pectin, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Кирпіченкова, О. М. Оцінка ефективності технологій пряників з використанням пектиновмісних овочевих пюре / О. М. Кирпіченкова, В. І. Оболкіна // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 101-103.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced