Підвищення якості продуктів перероблення зернових культур

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

гідротермічне оброблення, зернові культури, якість, grain crops, quality, hydrothermal treatment, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Бажай-Жежерун, С. А. Підвищення якості продуктів перероблення зернових культур / С. А. Бажай-Жежерун, Т. А. Королюк // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 109-111.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced