Дослідження органолептичних показників якості бісквітних напівфабрикатів збагачених плодовими порошками
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра готельно-ресторанної справи, бісквітні напівфабрикати, плодові порошки, органолептичні показники якості, Biscuit semifinished, fruit powders, organoleptic quality
Бібліографічний опис
Мирошник, Ю. А. Дослідження органолептичних показників якості бісквітних напівфабрикатів збагачених плодовими порошками / Ю. А. Мирошник, І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 133-135.