Реологічні властивості пінодраглеподібного напівфабрикату, виготовленого на суміші еритритолу та фруктози
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі наведено результати визначення реологічних властивостей пінодраглеподібного напівфабрикату з цукрозамінниками. Проведені дослідження дають можливість визначити ефективну в’язкість суфле на суміші еритритолу і фруктози в залежності від градієнту швидкості зсуву. Розроблений напівфабрикат має статус виробу з пониженою
калорійністю.
The paper determine the rheological properties of semi gelatinous foam such sweeteners. Our studies make it possible to determine the effective viscosity of the souffles on a mixture of erythritol and fructose according to the gradient of shear rate. Designed semi-finished product status with reduced
calorie.
Опис
Ключові слова
еритритол, суфле, тиксотропія, в’язкість, цукрозамінники, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, erythritol, souffle, thixotropy, viscosity, sweeteners
Бібліографічний опис
Реологічні властивості пінодраглеподібного напівфабрикату, виготовленого на суміші еритритолу та фруктози / О. О. Потривайло, М. Точілкін, А. В. Мурзін, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 81 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 129.