Розроблення технології виробницта сухої мадери

Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Грунтово-кліматичні умови південного берегу Криму (ПБК) передбачають можливість розширення асортименту вин. Soil and climatic conditions of the southern coast of Crimea (SCC ) provide the opportunity to expand the range of wines.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, мадера, вино, м’язга, мadeira, wine, squash

Бібліографічний опис

Розроблення технології виробницта сухої мадери / Л. О. Якшина, Р. Б. Кушхова, М. В. Білько, Н. С. Анікіна // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : матеріали Міжнародної наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 23–25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 22.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced