Розроблення технології виробницта сухої мадери
Файли
Дата
2002
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Грунтово-кліматичні умови південного берегу Криму (ПБК) передбачають можливість розширення асортименту вин.
Soil and climatic conditions of the southern coast of Crimea (SCC ) provide the opportunity to expand the range of wines.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, мадера, вино, м’язга, мadeira, wine, squash
Бібліографічний опис
Розроблення технології виробницта сухої мадери / Л. О. Якшина, Р. Б. Кушхова, М. В. Білько, Н. С. Анікіна // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : матеріали Міжнародної наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 23–25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 22.