Змінення фізико-хімічних властивостей спирту етилового технічного під час його денатурації
Вантажиться...
Файли
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджені властивості спирту етилового денатурованого (СЕД) із використанням в якості денатуруючої добавки діетил-фталату.
Опис
Бібліографічний опис
Строкач, Д. В. Змінення фізико-хімічних властивостей спирту етилового технічного під час його денатурації / Д. В. Строкач // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 23.