Дослідження сировини різного походження для приготування безалкогольних напоїв функціонального призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою даної роботи є приготування функціональних безалкогольних напоїв з натуральної сировини. Для виконання поставленої мети використовувались слідуючі екстракти: ехінацея пурпурова, женьшень азійський. Ці екстракти підвищують імунітет, заспокоюють нервову систему, зміцнюють серце та продовжують життя. The aim of this work is the preparation of functional soft drinks with natural ingredients. To accomplish this goal used following extracts: Echinacea purpurea, ginseng Asian. These extracts enhance immunity, soothe the nervous system, strengthen the heart and prolong life.

Опис

Бібліографічний опис

Ларіна, В. М. Дослідження сировини різного походження для приготування безалкогольних напоїв функціонального призначення / В. М. Ларіна, В. М. Кошова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008 р. – К. : НУХТ, 2008. – С. 191.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в