Дослідження та удосконалення технології ферментованих напоїв

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Актуальним є удосконалення технології ферментованих напоїв на основі меду. Такі напої відомі ще здавніх часів і зараз розповсюдженні серед населеня, і готуються в домашніх умовах. можливість їх промислового виробництва мало досліджена. Головною метою проведених досліджень бул визначення впливу хмелю на показники бродіння медового сусла та підвищення температури бродіння з 14…15 до 30°С для виготовлення медового ферментованого напою.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, ферментація, напої, удосконалення, технологія, мед, ферментация, напитки, усовершенствование, технология, fermentation, beverages, improving technology, honey

Бібліографічний опис

Задояна, І. О. Дослідження та удосконалення технології ферментованих напоїв / І. О. Задояна, В. Л. Прибильський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008 р. – К. : НУХТ, 2008. – С. 193.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced