Нові ферментовані напої на основі меду
Файли
Дата
2006
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Ферментовані напої є однією з найбільш перспективних груп напоїв з точки зору відповідності їх складу потребам організму людини. Вони представляють собою продукти культивування моно- або асоційованих культур мікроорганізмів у суслі з натуральної сировини.
Fermented beverages is one of the most promising groups of drinks in terms of their compliance with the needs of the human body. They are the products of mono culture or associated culture microorganisms in the wort from natural ingredients.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, ферментовані напої, мед, біологічно активні речовини, fermented beverages, honey, biologically active substances
Бібліографічний опис
Нові ферментовані напої на основі меду / Ю. О. Полікарпова, О. В. Олійник, Г. М. Онуфрієнко, В. Л. Прибильський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 72-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 17-18 квітня 2006 р. – К. : НУХТ, 2006. – Ч. 2. – С. 19.