Удосконалення технології пива з використанням нетрадиційної сировини

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У наш час складної екологічної обстановки організм людини поступово втрачає імунітет і тому в багатьох випадках не здатний самостійно чинити опір впливу зовнішніх і внутрішніх факторів, унаслідок чого виникають порушення в роботі його окремих органів і організму в цілому. Nowadays difficult environmental conditions the body gradually loses its immunity and therefore in many cases not able alone to resist the impact of external and internal factors, so that there are violations in its individual organs and body as a whole.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, пиво, солод, силібінін, біологічно активні речовини, beer, malt, silibinin, biologically active substances

Бібліографічний опис

Меркушова, К. С. Удосконалення технології пива з використанням нетрадиційної сировини / К. С. Меркушова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 201-202.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced