Дослідження та удосконалення технології спиртових бражок залежно від дисперсності помелу і температури розварювання зернових замісів

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Удосконалення технології спиртових бражок залежно від температури розварювання зернових замісів продовжує залишатись актуальною проблемою технології спирту, в першу чергу, з точки зору зниження матеріально-енергетичних витрат виробництва.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, спиртова бражка, розварювання, зерновий заміс, спиртовая бражка, разваривания, зерновой замес, alcohol mash, cooking, corn mixture

Бібліографічний опис

Окушко, О. В. Дослідження та удосконалення технології спиртових бражок залежно від дисперсності помелу і температури розварювання зернових замісів / О. В. Окушко, А. М. Куц, Т. О. Мудрак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 204-205.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced