Дослідження зміни кольору рожевих вин у в процесі їх виготовлення та зберігання

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Колір є найважливішим із візуальних атрибутів вин і є фактором загальної якості продукту, який може впливати на сприйняття вина в цілому. Питання формування кольору рожевих столових вин є відкритим для досліджень. Colour is an important visual attributes of wines and is a factor in the overall quality of the product, which can influence the perception of wine in general. The formation of pink-colored table wine open for research.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, виноматеріал, колір, фенольні речовини, wine, color, phenolic substances

Бібліографічний опис

Дослідження зміни кольору рожевих вин у в процесі їх виготовлення та зберігання / А. О. Чернявська, А. І. Тенетка, М. В. Білько, І. М. Бабич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 195-196.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced