Мікробіологія галузі
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Методичні рекомендації
до вивчення дисципліни
та виконання контрольних робіт
для студентів спеціальності
"Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса"
напряму 6.051701 "Харчова технологія та інженерія"
денної та заочної форм навчання
Для виробництва якісних харчових продуктів вивчення життєдіяльності мікроорганізмів, знання методів мікробіологічного та санітарно-бактеріологічного контролю на харчових підприємствах має вирішальне значення. Мікробіологія – одна з дисциплін фахової підготовки, оскільки якість м’яса та м’ясних виробів суттєво залежить від наявності в сировині мікроорганізмів та їх розвитку в процесі виробництва.
To produce quality food study of microorganisms, knowledge of methods of microbiological and sanitary bacteriological control of food plants is crucial. Microbiology - one of the courses of professional training, because the quality of meat and meat products significantly depends on the presence of microorganisms in raw materials and their development in the production process.
Для виробництва якісних харчових продуктів вивчення життєдіяльності мікроорганізмів, знання методів мікробіологічного та санітарно-бактеріологічного контролю на харчових підприємствах має вирішальне значення. Мікробіологія – одна з дисциплін фахової підготовки, оскільки якість м’яса та м’ясних виробів суттєво залежить від наявності в сировині мікроорганізмів та їх розвитку в процесі виробництва.
To produce quality food study of microorganisms, knowledge of methods of microbiological and sanitary bacteriological control of food plants is crucial. Microbiology - one of the courses of professional training, because the quality of meat and meat products significantly depends on the presence of microorganisms in raw materials and their development in the production process.
Опис
Ключові слова
мікробіологія галузі, microbiology branch, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Мікробіологія галузі: Метод. вказівки до вивчення дисц. та викон. контрол. роботи для студ. спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса" напряму 6.051701 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навчання. / Уклад.: О. О. Воронцов. – К.: НУХТ, 2011. – 14 с.