Комплексні використання зернової сировини у виробництві пива

Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено комплексне використання сорго а ячменем, рисом і кукурудзою, що дозволяє оптимізувати як якість, так і технологію пива. Studied integrated use of sorghum and barley, rice and corn, to optimize both the quality and technology of beer.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, зернова сировина, пиво, сорт, raw grain, beer, sort of

Бібліографічний опис

Євсеєва, Т. В. Комплексні використання зернової сировини у виробництві пива / Т. В. Євсеєва, Л. В. Твердохліб // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 66-та наукова конференція програма і тези доповідей, 18–20 квітня 2000 р. – К. : УДУХТ, 2000. – Ч. 1. - С. 104.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced