Комплексні використання зернової сировини у виробництві пива
Файли
Дата
2000
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено комплексне використання сорго а ячменем, рисом і кукурудзою, що дозволяє оптимізувати як якість, так і технологію пива. Studied integrated use of sorghum and barley, rice and corn, to optimize both the quality and technology of beer.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, зернова сировина, пиво, сорт, raw grain, beer, sort of
Бібліографічний опис
Євсеєва, Т. В. Комплексні використання зернової сировини у виробництві пива / Т. В. Євсеєва, Л. В. Твердохліб // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 66-та наукова конференція програма і тези доповідей, 18–20 квітня 2000 р. – К. : УДУХТ, 2000. – Ч. 1. - С. 104.