Удосконалення технології пива з використанням нетрадиційної сировини (пряно – ароматичної)

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Настої з пряно-ароматичної сировини, як кардамон та кориця, можуть використовуватися для покращення смакових властивостей та харчової цінності пива. Infusions of aromatic raw materials like cardamom and cinnamon can be used to improve the taste characteristics and nutritional value of beer.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, технологія пива, нетрадиційна сировина, кардамон, коричник цейлонський, кориця, настої, beer technology, alternative raw materials, cardamom, cinnamomum ceylon cinnamon, infusions

Бібліографічний опис

Амаріца, Є. Удосконалення технології пива з використанням нетрадиційної сировини (пряно – ароматичної) / Є. Амаріца, В. Кошова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 227.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced