Визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведення досліджень з визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв. Research to determine best technological modes of cooking rice mash for the production of fermented alcoholic beverages.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, рисове сусло, ферментовані напої, рис, оцукрювання, затор, ферментний препарат, rice mash, fermented beverages, rice, saccharification, mash, enzymes

Бібліографічний опис

Визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв / Інна Карпюк, Нгуен Фионг Донг, Ігор Ренейський, Світлана Олійник, Віталій Прибильський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 230.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced