Визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведення досліджень з визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв.
Research to determine best technological modes of cooking rice mash for the production of fermented alcoholic beverages.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, рисове сусло, ферментовані напої, рис, оцукрювання, затор, ферментний препарат, rice mash, fermented beverages, rice, saccharification, mash, enzymes
Бібліографічний опис
Визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв / Інна Карпюк, Нгуен Фионг Донг, Ігор Ренейський, Світлана Олійник, Віталій Прибильський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 230.