Інноваційна технологія етилового спирту з крохмалевмісної сировини
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дослідно-промислові випробування розробленої технології отримання спиртових бражок при низькотемпературній крохмалевмісної сировини з використанням ФП підтвердили, що за невисоких капітальних витрат забезпечується значне покращення технологічних показників зрілих бражок, підвищення виходу і якості готової продукції;
Experimental-industrial tests developed technology to obtain alcohol at low temperature brazhok raw starch using enzymes confirmed that at low capital costs provided significant improvements in process performance brazhok mature, increase output and product quality.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, інноваційна технологія, етиловий спирт, крохмалевмісна сировина, зерно, барда, бражка, innovative technology, ethanol, starch raw materials, grain, corn, bard, braga
Бібліографічний опис
Шиян, Петро. Інноваційна технологія етилового спирту з крохмалевмісної сировини / Петро Шиян, Тетяна Мудрак, Ярослав Боярчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 242.