Стабілізація рожевих сухих виноматеріалів для ігристих вин із застосуванням інноваційних допоміжних матеріалів

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дослідження впливу матеріалів для стабілізації нового покоління та обробки холодом на органолептичні і фізико-хімічні показники якості рожевих сухих виноматеріалів для ігристих рожевих вин; Investigation of materials for the stabilization of the new generation and processing of cold on the organoleptic and physico-chemical quality dry pink wine for sparkling pink wine.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, виноматеріал, ігристі вина, обробка холодом, помутніння, обклеювання, виноград, стабілізація, wine, sparkling wine, cold treatment, turbidity, pasting, grapes, stabilization

Бібліографічний опис

Дзюба, Анна. Стабілізація рожевих сухих виноматеріалів для ігристих вин із застосуванням інноваційних допоміжних матеріалів / Анна Дзюба, Марина Білько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 245.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced