Дослідження впливу способу переробки винограду на фенольний комплекс столових вин
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Використання перспективних сортів винограду для виробництва столових вин, вимагає підбору технологічних схем, які забезпечують високий вміст біологічно активних речовин. Встановлено, що спосіб переробки винограду впливає на розподіл компонентів фенольного комплексу;
Using advanced grapes for the production of table wines, requires the selection of technological schemes which provide high content of bioactive substances. Found that way grapes affects the distribution of the phenolic components of the complex.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, переробка винограду, фенольний комплекс, столові вина, рожеві вина, червоні вина, виноград, phenolic complex, table wines, rose wines, red wine, grapes
Бібліографічний опис
Циганкова, Олена. Дослідження впливу способу переробки винограду на фенольний комплекс столових вин / Олена Циганкова, Марина Білько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 248.