Дослідження впливу рас дріжджів на якість білих ігристих вин

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У процесі дослідження було вивчено вплив рас дріжджів на хімічний склад та формування аромату білих ігристих виноматеріалів; The research studied the effect of yeast races on the chemical composition and flavor formation of white sparkling wine.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, раси дріжджів, білі ігристі вина, виноматеріал, бродіння, цукри, спирт, ароматичні сполуки, race yeast, white sparkling wine, wine, fermentation, sugar, alcohol, aromatics

Бібліографічний опис

Ільїн, Ілля. Дослідження впливу рас дріжджів на якість білих ігристих вин / Ілля Ільїн, Ніна Гречко, Ірина Бабич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 250.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced