Вплив вмісту білка в ячмені на якість солоду

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На основі вивчення впливу різних технологічних факторів на якість солоду з ячменів, які містять підвищену кількість азотних речовин встановлено, що ступінь замочування зерна є вирішальним фактором в підвищенні якості солоду; On the basis of various technological factors influence the quality of malt from barley, which contain increased amounts of nitrogen compounds found that the degree of steeping grains is crucial to improve the quality of malt.

Опис

Бібліографічний опис

Вплив вмісту білка в ячмені на якість солоду / Дмитро Копильцев, Олег Гринько, Олександр Руденко та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 252.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в