Дослідження процесу ізомеризації гумулону методами комп’ютерної хімії
Вантажиться...
Файли
Дата
2003
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, ізомеризація, гумулон, пивоваріння, изомеризация, пивоварение, isomerization, rubber iawn, brewing
Бібліографічний опис
Риндич, В. Л. Дослідження процесу ізомеризації гумулону методами комп’ютерної хімії / В. Л. Риндич / Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 69-та наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22–24 квітня 2003 р. – К. : НУХТ, 2003. – Ч. 2. - С. 17.