Особливості технології сухої комбінованої закваски при виготовленні квасу

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, закваска, квас, анабіоз, yeast, brew suspended, animation

Бібліографічний опис

Дубковецький, І. В. Особливості технології сухої комбінованої закваски при виготовленні квасу / І. В. Дубковецький, В. Л. Прибильський, І. Ф. Малежик // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 69-та наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22 – 24 квітня 2003 р. – К. : НУХТ, 2003. – Ч. ІІ. - С. 18.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced