Improving technology of low gluten beer
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
organoleptic properties of beer, grain raw material, bіologіcal value, low gluten content, низький склад глютену, органолептичні властивості пива, зернова сировина, біологічна цінність, низкое содержание глютена, органолептические свойства пива, сырье из зерна, биологическая ценность, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Usach, A. Improving technology of low gluten beer / A. Usach, V. Koshova, E. Smirnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 4. – C. 142.