Improving technology of low gluten beer
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Keywords
organoleptic properties of beer, grain raw material, bіologіcal value, low gluten content, низький склад глютену, органолептичні властивості пива, зернова сировина, біологічна цінність, низкое содержание глютена, органолептические свойства пива, сырье из зерна, биологическая ценность, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Citation
Usach, A. Improving technology of low gluten beer / A. Usach, V. Koshova, E. Smirnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 4. – C. 142.