Оптимізація складу морозива на молочній основі з цукристими речовинами

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Оптимізація складу сумішей морозива дозволить цілеспрямовано керувати формуванням належних показників якості готового продукту. Optimization of ice cream mixes will specifically manage the formation of appropriate quality indicators of the finished product.

Опис

Ключові слова

кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, кафедра технології молока і молочних продуктів, склад морозива, підсолоджувачі, оптимізація, composition of ice cream, sweeteners, optimization

Бібліографічний опис

Бреус, Н. М. Оптимізація складу морозива на молочній основі з цукристими речовинами / Н. М. Бреус, Л. Ю. Маноха, Г. Є. Поліщук // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали ІІ Міжнародної науково-технічної конференції, 25 листопада 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 140-141.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced