Перспективи розвитку виробництва майонезів та майонезних соусів з оздоровчими властивостями

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Концепція державної політики України в області здорового харчування населення визначає поліпшення структури харчування і контроль за безпекою харчових продуктів, як основні пріоритети збереження і зміцнення здоров'я населення і профілактики аліментарно-залежних захворювань. Concept of State Policy of Ukraine in the field of healthy nutrition determines improve the structure of food control and food safety as the main priority the preservation and strengthening of health and prevention of alimentary-dependent diseases.

Опис

Ключові слова

майонез, майонезні соуси, здорове харчування, підвищення біологічної цінності, increasing the biological value, mayonnaise, mayonnaise sauce, healthy eating, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Матвєєва, Т. В. Перспективи розвитку виробництва майонезів та майонезних соусів з оздоровчими властивостями / Т. В. Матвєєва, В. В. Анан’єва, В. О. Бахмач // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 17-19.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced