Розробка м’ясних консервів для функціонального харчування
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На сучасному етапі розвитку економіки в нашій країні все більш актуальною стає необхідність реалізації питань, спрямованих на підвищення ефективності виробництва з одночасним раціональним використанням сировинних ресурсів і поліпшенням якості м’ясних консервів.
At the present stage of economic development in our country is becoming more urgent need for the implementation of issues to improve the efficiency of production while the rational use of natural resources and improving the quality of canned meat.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, м’ясні консерви, функціональне харчування, якість м’ясних консервів, canned meat, functional food, canned meat quality
Бібліографічний опис
Бойченко, М. С. Розробка м’ясних консервів для функціонального харчування / М. С. Бойченко, І. М. Страшинський // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 43–44.