Використання полісолодових екстрактів при виробництві хліба пшеничного

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Останнім часом гостро стоїть проблема задоволення споживачів повноцінними продуктами харчування. Recently, the acute problem of full consumer satisfaction with food.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, полісолодові екстракти, хліб пшеничний, продукти харчування, polisolodovi extracts, bread wheat, food

Бібліографічний опис

Лепуга, В. М. Використання полісолодових екстрактів при виробництві хліба пшеничного / В. М. Лепуга, В. М. Сидор // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 47-48.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced