Розроблення збагаченої начинки для глазурованих сирків низької жирності
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На сьогодні доведено, що харчова недостатність різко знижує здатність захисних систем організму адекватно реагувати на несприятливі чинники довкілля, підвищує ризик розвитку багатьох хвороб, у першу чергу - аліментарно залежних.
Today proved that food deficiency greatly reduces the protective ability of the body to adequately respond to adverse environmental factors increase the risk of many diseases, in the first place - alimentary dependent.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, начинка, глазуровані сирки, харчова та біологічна цінність, stuffing, glazed cheese, food and biological value
Бібліографічний опис
Ткаченко, В. В. Розроблення збагаченої начинки для глазурованих сирків низької жирності / В. В. Ткаченко, Н. В. Попова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 48–50.