Колагеновий білок «Білкозин» як альтернатива м’язовим білкам

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Завданням проведених досліджень було підібрати оптимальну кількість білкових емульсій на основі яловичого колагенового білка «Білкозин», здатну підвищити функціонально-технологічні властивості ковбасних виробів, не погіршивши фізико-хімічний та амінокислотний склад продукту в порівнянні з контрольними зразками.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, колагеновий білок «Білкозин», м’язові білки, харчування людини, collagen protein "Bilkozyn", muscle proteins, human nutrition

Бібліографічний опис

Полумбрик, М. М. Колагеновий білок «Білкозин» як альтернатива м’язовим білкам / М. М. Полумбрик, Д. Р. Піскун, В. М. Пасічний // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 54-56.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced