Колагеновий білок «Білкозин» як альтернатива м’язовим білкам
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Завданням проведених досліджень було підібрати оптимальну кількість білкових емульсій на основі яловичого колагенового білка «Білкозин», здатну підвищити функціонально-технологічні властивості ковбасних виробів, не погіршивши фізико-хімічний та амінокислотний склад продукту в порівнянні з контрольними зразками.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, колагеновий білок «Білкозин», м’язові білки, харчування людини, collagen protein "Bilkozyn", muscle proteins, human nutrition
Бібліографічний опис
Полумбрик, М. М. Колагеновий білок «Білкозин» як альтернатива м’язовим білкам / М. М. Полумбрик, Д. Р. Піскун, В. М. Пасічний // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 54-56.