Формування та оцінювання якості нового виду збагаченого квасу

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Виробництво безалкогольних напоїв має особливе значення для України. Із загальної кількості безалкогольних напоїв, які виробляються в Україні, значну частину становить квас і напої на основі зернової сировини. Production of soft drinks is of particular importance for Ukraine. Of the total number of soft drinks produced in Ukraine, a significant part of kvass and drink from raw grain.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, безалкогольні напої, збагачений квас, сік журавлини, soft drinks, enriched kvass, cranberry juice

Бібліографічний опис

Бараловська, О. В. Формування та оцінювання якості нового виду збагаченого квасу / О. В. Бараловська, Н. В. Попова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 118-120.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced