Формування та оцінювання якості нового виду збагаченого квасу
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Виробництво безалкогольних напоїв має особливе значення для України. Із загальної кількості безалкогольних напоїв, які виробляються в Україні, значну частину становить квас і напої на основі зернової сировини.
Production of soft drinks is of particular importance for Ukraine. Of the total number of soft drinks produced in Ukraine, a significant part of kvass and drink from raw grain.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, безалкогольні напої, збагачений квас, сік журавлини, soft drinks, enriched kvass, cranberry juice
Бібліографічний опис
Бараловська, О. В. Формування та оцінювання якості нового виду збагаченого квасу / О. В. Бараловська, Н. В. Попова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 118-120.