Дослідження перетравлюваності сухих сніданків для військових
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З метою удосконалення організації раціонального харчування військових нами науково обґрунтовано та розроблено сухі сніданки підвищеної харчової та біологічної цінності, збагачені рисовими, гречаними, пшоняними та гороховими пластівцями. In order to improve the organization of nutrition war we proved scientifically developed and cereals increased food and biological value enriched rice, buckwheat, millet and pea flakes.
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, перетравлюваність, сухі сніданки, харчова цінність, військові, digestibility, cereals, nutritional value, military
Бібліографічний опис
Зінченко, І. М. Дослідження перетравлюваності сухих сніданків для військових / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 122-124.