Дослідження перетравлюваності сухих сніданків для військових

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

З метою удосконалення організації раціонального харчування військових нами науково обґрунтовано та розроблено сухі сніданки підвищеної харчової та біологічної цінності, збагачені рисовими, гречаними, пшоняними та гороховими пластівцями. In order to improve the organization of nutrition war we proved scientifically developed and cereals increased food and biological value enriched rice, buckwheat, millet and pea flakes.

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, перетравлюваність, сухі сніданки, харчова цінність, військові, digestibility, cereals, nutritional value, military

Бібліографічний опис

Зінченко, І. М. Дослідження перетравлюваності сухих сніданків для військових / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 122-124.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced