Використання чорноплідної горобини у композиції антиоксидантної дії

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проблема забезпечення населення продовольством не втрачає актуальності, незважаючи на всі досягнення науково-технічного прогресу. У розвинених країнах світу все більше уваги приділяють не стільки створенню ринку різноманітних і якісних продуктів, скільки зміні структури харчування населення. The problem of providing the population with food does not lose relevance, despite all scientific and technological progress. In the developed world are increasingly focused not only create and market a variety of quality products as the restructuring of nutrition.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, чорноплідна горобина, антиоксидантна дія, структура харчування населення, chokeberry, antioxidative effect, structure nutrition

Бібліографічний опис

Кадученко, А. В. Використання чорноплідної горобини у композиції антиоксидантної дії / А. В. Кадученко, І. Ю. Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 147-148.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced