Молочні коктейлі оздоровчого призначення у ресторанному госпо-дарстві
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведено дослідження з використання мікронутрієнтної суміші та харчового сиропу із цукрового сорга у технології виготовлення молочних коктейлів A study on the use mikronutriyentnoyi mix and edible syrup from sugar sorghum in manufacturing technology milkshakes
Опис
Ключові слова
молочні коктейлі, мilk shakes, мінерально-вітамінні суміші, vitamin mineral mixtures, оптимальне дозування, optimal dosage, показники якості, quality, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Шаран, Л. Молочні коктейлі оздоровчого призначення у ресторанному господарстві / Л. Шаран, І. Панчук, Є. Мороз // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : VII Міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 30-31 травня 2016 р. - Кривий ріг : Доннует, 2016. - С. 120