Пряно-ароматична та каротиновмісна сировина в технології соусів емульсійного типу
Вантажиться...
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Запропоновано технології фітоолійного та фітоолійного каротиновмісного напівфабрикатів, які залучатимуться до технологічного потоку виробництва соусів емульсійного типу та сприятимуть підвищенню їх харчової цінності. A technology fitooliynoho fitooliynoho karotynovmisnoho and semi-finished products that are involved in the process flow production of sauce emulsion type and will improve their nutritional value.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, каротин, соуси, пряно-ароматична сировина, carotene, sauces, aromatic raw materials, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Лявинець, Г. М. Пряно-ароматична та каротиновмісна сировина в технології соусів емульсійного типу / Г. М. Лявинець, А. В. Гавриш, Л. Ю. Арсеньєва // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 23-25.