Удосконалення технології печінкового паштету оздоровчого призначення
Файли
Дата
2013
Автори
Примачик, Євгенія Анатоліївна
Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблений продукт характеризується не тільки високою біологічною ефективністю, а й біологічною цінністю. Рівень засвоюваності білка в ньому складає 99%.
Розроблений нами комбінований харчовий продукт може бути рекомендований до добового раціону людини і зарахований в ряди оздоровчих харчових продуктів.
The developed product is characterized not only by high biological efficiency, but also biological value. The level of digestibility of protein in it is 99%.
We have developed a combined food product can be recommended to the daily human diet and enlisted in the ranks of health food products.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, оздоровчі продукти, удосконалення технології, печінковий паштет, liver pate, improve technology, health products
Бібліографічний опис
Примачик, Є. А. Удосконалення технології печінкового паштету оздоровчого призначення / Є. А. Примачик, Т. І. Миколів // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 33-34.