Удосконалення технології печінкового паштету оздоровчого призначення

Ескіз

Дата

2013

Автори

Примачик, Євгенія Анатоліївна
Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблений продукт характеризується не тільки високою біологічною ефективністю, а й біологічною цінністю. Рівень засвоюваності білка в ньому складає 99%. Розроблений нами комбінований харчовий продукт може бути рекомендований до добового раціону людини і зарахований в ряди оздоровчих харчових продуктів. The developed product is characterized not only by high biological efficiency, but also biological value. The level of digestibility of protein in it is 99%. We have developed a combined food product can be recommended to the daily human diet and enlisted in the ranks of health food products.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, оздоровчі продукти, удосконалення технології, печінковий паштет, liver pate, improve technology, health products

Бібліографічний опис

Примачик, Є. А. Удосконалення технології печінкового паштету оздоровчого призначення / Є. А. Примачик, Т. І. Миколів // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 33-34.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced