Дослідження впливу комплексів рослинних екстрактів на процеси інгібування окиснювальних станів олій
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На сьогодні у виробництві рослинних олій важливим питанням є збереження їхніх нативних корисних компонентів та забезпечення стабілізації ліпідів щодо окиснювального псування. Today in the production of vegetable oils, an important issue is the preservation of their native useful components and the stabilization of lipids relative to oxidative damage.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, інгібування, окислювальні процеси, олія, inhibiting, oxidation processes, oil
Бібліографічний опис
Гулевата, М. А. Дослідження впливу комплексів рослинних екстрактів на процеси інгібування окиснювальних станів олій / М. А. Гулевата, С. І. Усатюк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 56.