Удосконалення способу виробництва сиркової маси, збагаченої кунжутом
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Протягом останніх років спостерігається досить високий попит на споживання сиркових мас. Така їх популярність зумовлена високою харчовою цінністю, поживними властивостями, а також органолептичними показниками.
In recent years there has been quite a high demand for cheese mass consumption. Such popularity is due to their high nutritional value, nutritional and organoleptic characteristics.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, сиркова маса, насіння кунжуту, харчова цінність, curd, sesame seeds, nutritional value
Бібліографічний опис
Стеценко, Н. О. Удосконалення способу виробництва сиркової маси, збагаченої кунжутом / Н. О. Стеценко, А. О. Пастовенська // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 34.