Удосконалення способу виробництва сиркової маси, збагаченої кунжутом
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Протягом останніх років спостерігається досить високий попит на споживання сиркових мас. Така їх популярність зумовлена високою харчовою цінністю, поживними властивостями, а також органолептичними показниками.
In recent years there has been quite a high demand for cheese mass consumption. Such popularity is due to their high nutritional value, nutritional and organoleptic characteristics.
Description
Citation
Стеценко, Н. О. Удосконалення способу виробництва сиркової маси, збагаченої кунжутом / Н. О. Стеценко, А. О. Пастовенська // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 34.