Використання ячмінно-солодового екстракту при виробництві хліба
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Хлібопекарська галузь України відіграє визначну соціальну та стратегічну роль у житті суспільства, задовольняючи потреби населення в основному харчовому продукті. Хліб, маючи досить високу калорійність, за хімічним складом недостатньо збалансований.
Bakery industry Ukraine plays a social and strategic role in the community to meet the needs of the population in mostly food products. Bread with relatively high calorie, chemical composition insufficiently balanced.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, ячмінно-солодовий екстракт, хлібопекарська галузь, хліб, barley-malt extract, baking industry, bread
Бібліографічний опис
Стеценко, Н. О. Використання ячмінно-солодового екстракту при виробництві хліба / Н. О. Стеценко, В. М. Лепуга // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 29.