Джерела отримання інуліно-фруктозної сировини для використання її в ресторанному господарстві

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Традиційною сировиною для отримання інуліну вважається топінамбур, цикорій і жоржина. Саме їх відносять до технічних інуліноносів. Traditional raw material for inulin considered artichoke, chicory and dahlias. That they are referred to the technical inulinonosiv.

Опис

Ключові слова

кафедра екології та екоменеджменту, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу, нетрадиційні рослини, інуліно-фруктозна сировина, ресторанне господарство, restaurant management, unconventional plants, inulin fructose-materials

Бібліографічний опис

Сидорченко, О. І. Джерела отримання інуліно-фруктозної сировини для використання її в ресторанному господарстві / О. І. Сидорченко, Т. М. Захарченко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукр. наук.-практ. конф., 29 жовт. 2013 р., м. Київ / Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 104-106.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced