Джерела отримання інуліно-фруктозної сировини для використання її в ресторанному господарстві
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Традиційною сировиною для отримання інуліну вважається топінамбур, цикорій і жоржина. Саме їх відносять до технічних інуліноносів. Traditional raw material for inulin considered artichoke, chicory and dahlias. That they are referred to the technical inulinonosiv.
Опис
Ключові слова
кафедра екології та екоменеджменту, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу, нетрадиційні рослини, інуліно-фруктозна сировина, ресторанне господарство, restaurant management, unconventional plants, inulin fructose-materials
Бібліографічний опис
Сидорченко, О. І. Джерела отримання інуліно-фруктозної сировини для використання її в ресторанному господарстві / О. І. Сидорченко, Т. М. Захарченко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукр. наук.-практ. конф., 29 жовт. 2013 р., м. Київ / Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 104-106.