Експрес-метод визначення консистенції харчових продуктів
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для визначення структурно-механічних властивостей м’яса внесено зміни в програмне забезпечення (ULTRA UD2-70). Прилад дозволяє отримувати відповідні значення аналога коефіцієнта пористості, а також візуальну картину стану структури продукту, яка слугує показником його консистенції.
Опис
Ключові слова
кафедра екології та екоменеджменту, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, визначення консистенції, харчові продукти, експрес-метод, определения консистенции , пищевые продукты, экспресс-метод, determining consistency, food, rapid method
Бібліографічний опис
Коваль, О. А. Експрес-метод визначення консистенції харчових продуктів / О. А. Коваль, В. С. Гуць // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 110-112.